Slimme oplossingen voor online identificatie


D

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.

Met de juiste actuele expertise adviseert DataChecker haar klanten en partners op het gebied van diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of bedrijven. De technische specialisten van DataChecker denken graag met je mee over de mogelijkheden voor een optimale oplossing.

Bekijk onze oplossingen 

DataChecker bestaat uit een team van specialisten op het gebied van:       

  • Documenten Experts       
  • Developers       
  • Marketing & Sales       
  • Support

 

Geschiedenis

DataChecker is in 2008 opgericht als dochter van ID-Checker, met de gedachte om twee oplossingen, ID-checks en data te combineren in een online omgeving. In 2012 is DataChecker zelfstandig doorgegaan met ondersteuning van ID-Checker.nl vanuit een eigen identiteit. DataChecker B.V. is hierdoor nog beter in staat om de vraag vanuit de markt beter in te vullen met goede en innovatieve oplossingen.

DataChecker toetst o.a. ID-documenten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven. Voorkom identiteitsfraude en weet met wie je zaken doet!

Heb jij vragen over ID-checks en identificatie van personen of bedrijven, neem dan contact met ons op of bel 085-4012650.Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker


Pararius
Asito
Mac Donalds
Sandd