Technologie is de kern van de oplossingen bij DataChecker

Face Comparison, Auto Capture, Deepfake Detection, OCR en NFC zijn een aantal technologieën die we bij DataChecker hebben ontwikkeld om een oplossing te bieden die sluitend is voor onze klanten en opdrachtgevers voor het online identificatieproces.

Eneco
ICS
Meesman
Meewind
PostNL
Randstad
RGF Staffing
VG Notarissen
Olympia
Timing
Qander
Charlie Works
Facilcom
Friesland Campina
Alfa accountants
RET
Man Power
YounOnes
JEX

In het huidige digitale tijdperk, waarin digitale transformatie en online activiteiten de norm zijn geworden, is het waarborgen van veilige en nauwkeurige identificatieprocessen van cruciaal belang. DataChecker, een toonaangevend bedrijf op het gebied van identiteitsverificatie, is deze uitdaging aangegaan door innovatieve technologieën te ontwikkelen die de kern vormen van haar oplossingen. Op deze pagina zullen we enkele van deze technologieën verkennen, waaronder Face Comparison, Auto Capture, Deepfake Detection, OCR en NFC.

DataChecker Web & App

De Datachecker software is overal eenvoudig te gebruiken op een pc, smartphone of tablet. Beschikbaar in 8 talen en white label zorgt voor een snelle start en een duidelijke user experience. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit waardoor alle processen zijn ingericht met het oog op wet- en regelgevingen. Alle gegevens worden geanonimiseerd en beveiligd opgeslagen in de klantomgeving, en zijn alleen beschikbaar voor de klant zelf.

Rest API's en JSON zijn voor DataChecker geen onbekende termen.

DataChecker-oplossingen zijn eenvoudig te integreren via een API. Onze standaard API-oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en stellen gebruikers in staat om automatische koppelingen met bestaande systemen te realiseren. Gebruik van de eigen interface blijft onaangetast, aangezien de resultaten worden geretourneerd via een call-back mechanisme.

We inspireren graag met diverse cases waarin we innovatieve technische oplossingen voor onze klanten hebben ontwikkeld. Ons doel is om processen te verbeteren en te optimaliseren. We denken graag mee! DataChecker werkt graag samen met de CRM-leverancier om de mogelijkheden te onderzoeken voor de portal/app en de API-koppeling. Wij staan altijd klaar om organisaties (technisch) te ondersteunen, zowel op het gebied van de portal/app als bij de integratieprocessen!

  
Ontdek de mogelijkheden