Consultancy

DataChecker is dé specialist op gebied van online en offline end to end identificatie- en verificatie oplossingen. Dankzij de kennis van onze experts op gebied van wet en regelgeving, technische worklows, en user experience, biedt DataChecker unieke oplossingen voor verschillende organisaties in meer dan 25 landen.

Meer info

ICS
Timing
Qander
Friesland Campina

Vertrouwen winnen in de onlinewereld is voor veel organisaties een uitdaging. Zaken als identiteitsfraude en witwassen liggen op de loer, met de bijkomende financiële- en imagogevolgen voor je organisatie. DataChecker adviseert in het strategisch proces de organisatie, om een zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk onboardingsproces te bieden.

Advies op maat voor een veilig resultaat!

Hoe creëer je het online vertrouwen in en voor jouw organisatie? Door op strategisch niveau advies te krijgen over de behoefte van jouw organisatie en sector specifiek, voorkom je identiteitsfraude vanaf het eerste moment. Weet je waar de behoefte van jouw organisatie ligt? We bespreken dit graag met je.

Ik wil advies

 

Slimme online end to end procesoplossingen

Door inzicht te krijgen in de specifieke vraagstukken, gaan we samen op verschillende vlakken onderzoeken wat nodig is om te voldoen aan de diverse eisen. De end-to-end oplossingen van DataChecker voorkomen fraude, optimaliseren conversies tijdens een onboarding- of remediation proces én voldoen aan wet- en regelgeving.

Totaaloplossing van server- tot gebruikerniveau

Ons advies gaat verder dan het presenteren van een oplossing. Samen kijken we naar het proces op strategisch niveau. Hiermee beantwoorden we de vraag: welke lagen van technologie, expertise en veiligheid zijn van toegevoegde waarde voor jouw proces? Welke combinatie helpt je organisatie verder? Kortom: welke standaard zet jouw organisatie op het gebied van online vertrouwen?

Een end-to-end online oplossing betekent advies van serverniveau tot gebruikersniveau. Een analyse van het huidige proces stelt jouw organisatie in staat om uitdagingen om te zetten in kansen.

Weten waar de uitdagingen en kansen liggen voor jouw organisatie? DataChecker helpt je graag verder.

Neem contact op

 


In onze Whitepaper lees je alles over de wet- en regelgeving met betrekking tot het identificatie- en verificatieproces. Vraag hem gratis aan!