We nemen privacy serieus en zijn ons bewust van de risico's

Lees meer

Lloyds Bank
PostNL
Randstad
Mac Donalds

Data verwerken

Het doel van DataChecker is om jou en jouw organisatie te beschermen tegen personen en/of organisaties die schade kunnen toebrengen d.m.v. identiteitsfraude. Door het veilige online identificatie proces van DataChecker toe te passen loop je geen onnodige risico's. We nemen de nodige maatregelen om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van data en privacy om zo de data van personen en organisaties te beschermen.

Met DataChecker heeft je organisatie de zekerheid dat de dataprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We vereenvoudigen het acceptatieproces en bouwen direct een veilig digitaal bestand op. Veilig voor jou en je klant met betrekking tot de GDPR. 

Data opslag

Datachecker investeert aanzienlijk in het beveiligen van de verwerkte persoons en klant informatie, onze processen zijn verantwoordelijk en transparant ingericht. Daarnaast maken we gebruik van de juiste standaarden omtrent technologie en operationele beveiliging om persoonlijke infromatie te beschermen. DataChecker gebruikt beveiligde servers (gevestigd in Nederland en netwerkfirewallverbindingen.

DataChecker bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verwerkt. Wij hanteren daarom een bewaartermijn van 48 uur na verwerking. Onze klanten hebben echter wel de mogelijkheid de data voor langere tijd te bewaren, dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van onze data archive tool. 

Meer informatie over Dataverwerking of Data opslag