Support is key bij het online ID-verificatie proces

Eneco
Meesman
Olympia
RET

Support

Door de juiste vertaalslag te maken van data naar oplossingen, onderscheidt DataChecker zich ten opzichte van andere partijen in de markt. DataChecker is continu bezig met het verbeteren van techniek, onboarding processen en de gebruikerservaring. Ons supportteam helpt door verschillende oplossingsopties toe te passen voor onze klanten, het team heeft diverse expertiseniveaus,

  • Technisch support
  • User experience support
  • Document review
  • Server level support

Het is van belang dat het proces eenvoudig te begrijpen is, omdat we erin geloven dat communicatie een essentieel onderdeel is van de dienstverlening. DataChecker monitort elke check en we nemen direct contact met je op als we merken dat je ondersteuning kunt gebruiken. Onze supportafdeling doet er alles aan om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, zodat je als klant in het acceptatieproces snel verder kan.

En lopen jouw klanten, partners, collega's of kandidaten tegen iets aan gedurende het proces? Dan kunnen ze met één druk op de knop contact opnemen met onze supportafdeling. Contact opnemen met support kan 7 dagen in de week. Reactietijden zijn afgesproken in een SLA.

SLA

De SLA (Service Level Agreement) wordt opgesteld om een helder overzicht te creëren van de afspraken die gemaakt zijn tussen klant en DataChecker. In de SLA zijn de functionaliteiten van de diensten en afspraken tot in de puntjes omschreven, zodat er geen misverstand kan ontstaan m.b.t. de gemaakte afspraken . Hierdoor kunnen wij  de wensen en behoeftes, ook juridisch, van iedere klant zo goed mogelijk invullen en de kwaliteit garanderen.