Identificatie Op Afstand: Een Moderne Benadering voor Identiteitsverificatie

Lees verder Meer weten over de Secure ID Link

Eneco
Meesman
PostNL
Randstad
Timing
Alfa accountants
Man Power
YounOnes
  • Identificatie en verificatie op afstand
  • Waarborg de privacy van een persoon
  • Eenvoudig toepasbaar in het bestaande proces

White label verificatie & identificatie op afstand

Identificatie op afstand maakt gebruik van biometrische gegevens, zoals gezichtskenmerken in combinatie met Identiteitsdocumenten om de identiteit van een persoon te verifiëren zonder dat er een fysieke ontmoeting nodig is. Door geavanceerde machine learning-technieken te gebruiken, kan deze technologie nauwkeurig en betrouwbaar identiteiten vaststellen, zelfs bij gebruik van afbeeldingen of video's van lage kwaliteit. Bovendien biedt identificatie op afstand een hoger niveau van gebruiksgemak en kan het worden geïntegreerd in verschillende digitale diensten en platforms. zie ook de technologie pagina voor meer informatie.

Voordelen van Identificatie Op Afstand:

  • Verhoogde veiligheid: Biometrische gegevens worden live gescreend d.m.v. liveness en Deepfake detectie waardoor identiteitsfraude wordt tegengegaan.
  • Verbeterde efficiëntie: gebruik van een eigen device en een simpele gebruikersomgeving om de gebruikerservaring verbeteren.
  • Grotere toegankelijkheid: Burgers kunnen identificatie uitvoeren vanaf elke locatie met internettoegang, waardoor het gemak wordt vergroot, zeker voor personen met fysieke beperkingen.
  • Bescherming van privacy: Identificatie op afstand is ontworpen met ingebouwde privacybescherming, zoals gegevensversleuteling en beperkte opslag van biometrische gegevens.

dc-avatar-procesbeschrijving-nl-a-v2.pngSecure ID Link versturen via het eigen CRM syteem?

DataChecker onderzoekt graag samen met jullie CRM-leverancier welke mogelijkheden er zijn. We hebben momenteel koppelingen met een groot aantal systemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De technologie van DataChecker biedt een snel en gemakkelijk pad om de identiteit te verifiëren; altijd en overal.

Vraag Secure ID Link aan