Verificatie van persoonsgegevens op afstand

Lees verder Meer weten over de Secure ID Link

Eneco
Meesman
PostNL
Randstad
Timing
Alfa accountants
Man Power
YounOnes
  • Identificatie en verificatie op afstand
  • Waarborg de privacy van een persoon
  • Eenvoudig toepasbaar in het bestaande proces

Verificatie & identificatie op afstand

Het is mogelijk om het identificatie- en verificatieproces op afstand in te richten met de Secure ID Link. Het proces is veilig en vooruitlopend op wet- en regelgevingen ingericht. DataChecker voldoet aan alle eisen van de AVG-wetgeving, waardoor wij garant staan voor het versleuteld verwerken van de persoonsgegevens. 

Hoe werkt de Secure ID Link?

Je stuurt, via onze portal of de API koppeling, een link naar de persoon die je wilt identificeren. De link brengt de persoon naar een beveiligde omgeving waar de persoon zijn identiteitsdocument en aanvullende documentatie aanbied ter verificatie. Daarbij kan ook een een ID-Selfie verwerkt worden via deze link. Zo kan je de persoon op afstand, veilig identificeren.

dc-avatar-procesbeschrijving-nl-a-v2.pngID-Selfie

Door de verificatie van identiteitsdocumenten te koppelen aan biometrische verificatie, creëren we een online totaaloplossing. Deze krachtige combinatie verbindt het identiteitsdocument met het individu en biedt een oplossing voor een betrouwbare online twee-factor-verificatie.

Secure ID Link versturen via het eigen CRM syteem?

DataChecker onderzoekt graag samen met jullie CRM-leverancier welke mogelijkheden er zijn. We hebben momenteel koppelingen met een groot aantal systemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De technologie van DataChecker biedt een snel en gemakkelijk pad om de identiteit te verifiëren; altijd en overal.

Vraag Secure ID Link aan