Weet met wie je zaken doet met de Bedrijfstoets


D

De bedrijfstoets toetst de actualiteit van de bedrijfsgegevens en er wordt gekeken naar de kredietwaardigheid, het betaalgedrag, de directie en de e.v.t. jaarcijfers van een onderneming. Daarnaast kan als aanvullende service ook de identiteit van de directeur-eigenaar en e.v.t. onderliggende bedrijven worden getoetst.

Bedrijfstoets checkt ook buitenlandse bedrijven

Het is belangrijk om potentiële klanten te toetsen om een bepaalde mate van zekerheid te hebben over of ze gaan betalen en om er zeker van te zijn dat bedrijf en directeur-eigenaar bij elkaar horen. DataChecker toetst daarom op zaken als officiële overtredingen, een eventueel faillissement, de achtergrond van de directeuren, de NAW-gegevens, maar ook op de sector waarin het bedrijf actief is. De bedrijfstoets geeft de mogelijkheid om niet alleen in Nederland bedrijven te toetsen, maar ook in een aantal landen buiten Nederland.

Vraag een bedrijfstoets aan

De Bedrijfstoets toetst de actualiteit van de bedrijfsgegevens. Er wordt gekeken naar de kredietwaardigheid, betaalgedrag, directie en e.v.t. jaarcijfers. Krijg meer zekerheid of bedrijven wel kunnen of gaan betalen. De Bedrijfstoets checkt ook buitenlandse bedrijven.


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker


Asito
PostNL
USG People
Timing