End-to-end verificatieoplossingen: maximale zekerheid als de standaard

Maximale online zekerheid. Het is vanzelfsprekend dat jouw klanten dit verwachten en dat jij dit van hen verlangt. Hoe verkrijg je toegang tot de juiste persoons- of bedrijfsgegevens binnen de kaders van wet- en regelgeving? En op welke punten in jouw onboardingsproces komt dit aan bod?

DataChecker is jouw end-to-end verificatiepartner die stuurt op een maatwerk oplossing waarmee jij maximale zekerheid biedt.

Hoe wij jou helpen

Méér dan een verificatieoplossing

Een soepele onboarding én voldoen aan de wet- en regelgeving, dat vraagt meer dan alleen een verificatieoplossing. Met onderstaande stappen creëren we inzicht in de onboarding van jouw organisatie en welke online identificatie- en verificatieoplossingen hierop aansluiten.

1

Analyse fase, proces inventarisatie

Onze wet- en regelgeving experts brengen de bedrijfskritische factoren van jouw onboardingsproces in kaart, middels technische workflows en user experiences.

2

Audit

Ontvang advies hoe jij zorgt voor maximale zekerheid, een soepele onboarding en flexibiliteit binnen de kaders naar de toekomst.

3

SLA; technologie / document experts

We maken de vertaalslag van data naar oplossing, waar support essentieel is. Specifiek voor jouw organisatie, gebruiksvriendelijk en AVG-proof.

4

Plug and play oplossing

Op diverse expertniveaus monitoren we elke check en nemen we direct contact met je op als we merken dat je ondersteuning kunt gebruiken.

End-to-end oplossingen met resultaat.

Zekerheid en stabiliteit voor vandaag & morgen. Omdat we als partner boven op jouw onboardingsproces(sen) zitten en hier flexibele oplossingen aan koppelen, zorgen we er samen voor dat jij veiligheid biedt én krijgt.

Realtime fraudedetectie

 

Realtime fraudedetectie
Makkelijke en snelle klant onboarding

 

Makkelijke en snelle klant onboarding
Minder kosten voor compliance

 

Minder kosten voor compliance
Compliant met wet- en regelgeving

 

Compliant met wet- en regelgeving

Onze kenmerken die jou zekerheid bieden

Welke identificatie- of verificatie uitdaging jouw organisatie ook heeft: DataChecker helpt jou verder dankzij het totaalpakket aan (document)experts, data, oplossingen en support.

  • ID-verificatie
  • Analyse
  • Checks
  • NFC (functie/ +)
  • Realtime monitoring
  • Expertise
  • Maatwerk

Bewezen oplossingen voor online identificatie & verificatie

ID-verificatie

Door gebruik te maken van de ID-verificatie van DataChecker is het mogelijk om de echtheid van ieder type paspoort, identiteitskaart, verblijfsvergunning of rijbewijs te verifiëren binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Lees meer

Right To Work Check

Een up-to-date personeelsdossier is verplicht voor organisaties met werknemers. De RTW-check zorgt voor een overzicht van identiteits- en overige tewerkstellingsdocumenten.

Lees meer

Know Your Customer

Met een KYC-check krijg je inzicht in de financiële gesteldheid van personen en organisaties. Zo weet je altijd precies met wie je zakendoet.

Lees meer

Secure ID Link

Richt het identificatie- en verificatie op afstand in met de Secure ID Link. Dankzij onze privacy beleid garanderen wij een versleutelde verwerking van de persoonsgegevens.

Lees meer

DataChecker: ruim 10 jaar ervaring in online identificatie en verificatie

DataChecker is vooruitstrevend op het gebied van online end-to-end onboarding oplossingen. Deze progressieve houding zie je niet alleen terug in de daadwerkelijke oplossing en de totstandkoming van de beste oplossing, maar ook in de toekomstbestendigheid van de technologieën die het toepast.

Met zekerheid voldoen aan jouw online identificatie & verificatie uitdagingen? Onze experts brengen graag jouw processen in kaart.

Vraag een gesprek aan

Een end-to-end oplossing voor jouw organisatie?

DataChecker is graag jouw partner in een online identificatie- en verificatietijdperk. Benieuwd hoe wij jouw onboardingsproces op een veilige manier in kaart brengen? Vul onderstaand formulier in, onze experts nemen snel contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.