Meer zekerheid met de Consumententoets


D

DataChecker biedt systemen ter voorkoming van identiteitsfraude, kredietverantwoordelijkheid en acceptatie software online

DataChecker verwerkt dagelijks voor klanten deskundige screenings. De consumententoets is hier een onderdeel van en kan voor verschillende branches worden ingezet. De volgende branches zijn momenteel werkzaam met DataChecker consumententoetsen:

  • Vastgoedmarkt, 
  • Financiële sector
  • Verzekeringsbranche
  • Verhuurmarkt

 

Consumententoets na toestemming van de consument

Als je gebruikt maakt van een consumententoets, heb je toestemming nodig van de consument in kwestie. Je kunt dan meer informatie over die persoon inzien aan de hand van een woonadres. Op basis van deze gegevens krijg je inzicht op negatief betaalgedrag en eventuele faillissementen. Je hebt dan meer informatie over de persoon met wie je zaken doet.

Je kunt de consumententoets ook combineren met een ID Check. Dan kies je voor een combinatietoets. De ID Check, consumententoets én de combinatietoets kun je ook gebruiken in combinatie met de Secure ID Link.

Vraag een consumententoets aan

Met de consumententoets beperk je de risico's

Krijg duidelijkheid met wie je zaken doet. Zeer geschikt voor de vastgoedmarkt, financiële sector, verzekeringsbranche en verhuurmarkt. Je kunt de Consumententoets ook combineren met een ID Check, dan kies je voor de Combinatietoets.


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker


Pararius
Interhouse
Qander
Facility Apps