Consumententoets geeft meer inzicht in klantacceptatie


D

DataChecker biedt systemen ter voorkoming van identiteitsfraude, kredietverantwoordelijkheid en acceptatie software online.

DataChecker verwerkt dagelijks voor klanten deskundige screenings. De consumententoets is hier een onderdeel van en kan voor verschillende branches worden ingezet. De volgende branches zijn momenteel werkzaam met DataChecker consumententoetsen: vastgoedmarkt, financiële sector en verzekeringsbranche.

Consumententoets na toestemming van een persoon

Als u gebruikt maakt van een consumententoets, heeft u toestemming nodig van de persoon in kwestie. U kunt dan meer informatie over de persoon inzien aan de hand van een woonadres. Op basis van deze gegevens krijgt u inzicht op negatief betaalgedrag en eventuele faillissementen. U heeft dan meer informatie over de persoon met wie u zakendoet.

U kunt de consumententoets ook combineren met een ID Check. Dan kiest u voor een combinatietoets. De ID Check, consumententoets én de combinatietoets kunt u ook gebruiken in combinatie met de Secure ID Link.

Vraag nu een demoaccount aan ter kennismaking met onze consumententoets.

Met de consumententoets beperkt u de risico's

Krijg duidelijkheid met wie u zaken doet. Zeer geschikt voor de vastgoedmarkt, financiële sector en verzekeringsbranche. U kunt de Consumententoets ook combineren met een ID Check, dan kiest u voor de Combinatietoets.


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker