Autocapture nieuwe functie Secure ID Link en ID-Selfie

28 april 2020

Covid-19 verplicht ons om minimaal 1,5 meter afstand te houden & contact met mensen zoveel mogelijk te vermijden. De ontwikkelingen in de huidige wereld bevestigen dat verificatie op afstand steeds belangrijker wordt. DataChecker blijft zich, ook in deze moeilijke periode, inzetten om haar diensten te verbeteren.

Wij presenteren dan ook met trots, de verbeterde SecureIDLink! Via de SecureIDLink was het al mogelijk om mensen op afstand te identificeren/verifiëren. Maar dankzij de nieuwe Autocapture functie wordt deze dienst gebruiksvriendelijker & sneller.

De Autocapture functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om automatisch foto’s te laten maken met zijn of haar smartphone.  De ID Selfie, waarbij een persoon zich door middel van het maken van een foto van het gezicht zich kan identificeren, wordt hierdoor ook eenvoudiger. Een glimlach is voldoende, waarna het toestel automatisch een foto maakt van het gezicht en deze toetst met de foto op het identiteitsdocument.

Organisaties zijn verplicht om mensen voorafgaand aan indiensttreding te identificeren en te verifiëren. De SecureIDLink maakt dit, ook in de huidige omstandigheden, mogelijk. Hierdoor wordt er voldaan aan wet- & regelgeving.

Interesse in deze dienst of heeft u er vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

  tom-jansen(1).png

Tom Jansen: blogschrijver van vandaag (LinkedIn

Tel: 085 – 40 12 65 0 

Mail: info@datachecker.nl