DataChecker B.V. en ChainDocument

03 december 2019

DataChecker is een partnership aangegaan met ChainDocument. Beide organisaties bieden oplossingen bij het uitsluiten van documentfraude. Hierbij staan zowel usability als security hoog in het vaandel.

ChainDocument is specialist op het gebied van het valideren en verifiëren van digitale data. Door gebruik te maken van de diensten wordt digitale data eenvoudig gecontroleerd op authenticiteit. De digitale vingerafdruk van bijvoorbeeld een document wordt opgeslagen, zodat altijd kan worden geverifieerd of een gedistribueerde kopie van dat document nog steeds echt en onveranderd is. Met deze manier van validatie kan documentfraude eenvoudig voorkomen worden.

DataChecker is de partner voor slimme online identificatie en verificatie oplossingen. Vanuit strategische consulting voorzien wij in een unieke combinatie van geautomatiseerde soepele on-boarding, advies op maat en real-time support. Of het nu gaat om het online toetsen en classificeren van ID-documenten of kredietwaardigheid. DataChecker voorziet in een accuraat proces dat vooruitloopt op wet-en regelgeving.

DataChecker en ChainDocument willen de markt zo goed mogelijk voorzien met de beste oplossingen voor het uitsluiten van documentfraude.

Meer informatie over DataChecker? Klik hier

Meer informatie over ChainDocument? Klik hier