Web Summit 2019

22 november 2019

Vanaf 4 tot en met 7 november was DataChecker samen met Loyals en CopyRobin aanwezig als standhouder op het grootste technologie evenement ter wereld; Web Summit 2019.

Wat is Web Summit?

Web Summit is hét technologie evenement om kennis op te doen en te netwerken. De Web Summit 2019 telde 70.000 aanwezigen en meer dan 1200 sprekers om de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van data, marketing en communicatie met elkaar te delen. Door het grote aantal sprekers is er geen thema onbesproken gelaten in relatie met technologie.

 

Onze ervaring op Web Summit

Nederland was sterk vertegenwoordigd met een delegatie van o.a. Fintech bedrijven met innovatieve oplossingen om processen effectiever, efficiënter en duurzamer in te richten. De organisatie van Web Summit is er dit jaar weer in geslaagd om de aanwezigen te inspireren doormiddel van vele events en sprekers. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de wereldberoemde klokkenluider Edward Snowden, Huawei’s CEO Guo Ping en acteur Jaden Smith. 

Daarnaast waren er netwerk events de gehele dag door. Het was duidelijk waar te nemen dat de gemiddelde bezoeker een gestructureerd programma voor zichzelf had samengesteld. Gemaakte afspraken en keynotes zorgden evoor dat de bezoekers werden getriggerd door de nieuwste technologieën van de aanwezige standhouders.

DataChecker heeft de Web Summit 2019 ervaren als een groot succes. Op het evenement hebben wij nogmaals ondervonden dat er een grote vraag is naar online identificatie- en verificatieoplossingen. Dit heeft geresulteerd dat wij op alle vier de beursdagen onafgebroken, met drie man, alle geïnteresseerden te woord hebben gestaan. Hierdoor heeft DataChecker een groot aantal connecties gelegd, wat mooie opportuniteiten geeft om relaties op te bouwen met organisaties uit verschillende branches.

Bron: DataChecker Web Summit 2019