DataChecker en ScreenCheck bundelen krachten en bouwen samen aan een groep

25 juni 2024

ScreenCheck en DataChecker hebben recentelijk met ondersteuning van Capital A, officieel hun krachten gebundeld. Deze strategische samenwerking is bedoeld om de producten en diensten van beide bedrijven te versterken en met oog op de toekomst uit te breiden door het toevoegen van andere passende disciplines. ScreenCheck, een leverancier van innovatieve ID-kaartoplossingen, en
DataChecker, een expert op het gebied van online identiteitsverificatie, creëren samen een krachtige combinatie van expertise en technologie.


Strategische Groei en Focus op Kernactiviteiten
De samenwerking stelt de bedrijven in staat om zich beter te concentreren op hun individuele kernactiviteiten, terwijl de samengevoegde producten en diensten een effectievere reactie op de marktbehoeften mogelijk maken. Klanten kunnen nog beter worden bediend met een breder scala aan oplossingen die voldoen aan de groeiende behoeften op het gebied van identiteitsbeheer en gegevensbeveiliging. Dankzij deze stap kunnen DataChecker en ScreenCheck gezamenlijk groeien en hun leidende marktpositie verder versterken.

Synergie en Innovatie
De gecombineerde expertise en middelen van beide bedrijven creëren nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei. De gezamenlijke focus blijft liggen op het leveren van uitstekende service en innovatie. Met een buy and build strategie zal er geïnvesteerd worden in diensten die aanvullend zijn op de huidige disciplines van beide bedrijven.

Toekomstgerichte Samenwerking
"We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking ons biedt," zegt Johan Bolsenbroek, CEO van ScreenCheck. "Onze gezamenlijke inspanningen zullen ons helpen om onze dienstverlening naar de next level te brengen en onze klanten nog beter van dienst te zijn."

“Joe Bloemendaal, CEO van DataChecker voegt hieraan toe: "Deze mooie stap versterkt onze positie in de markt en stelt ons in staat om onze innovatieve diensten verder uit te breiden. Onze ambitie is om als groep internationaal te groeien en dit is een mooie eerste zet daarin. We kijken er naar uit om onze visie op identificatie- en verificatieoplossingen voor een breed spectrum aan klanten toegankelijk te maken."

Over ScreenCheck
ScreenCheck is een leverancier van innovatieve ID-kaartoplossingen, met een focus op het verbeteren van identiteitsbeheer en het bieden van betrouwbare kaartmanagementsystemen. Bezoek www.screencheck.com voor meer informatie.

Over DataChecker
DataChecker helpt organisaties succesvol aan slimme online identiteitsverificatie oplossingen van potentiële werknemers, klanten of (online) bezoekers. DataChecker is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van online persoonsidentificatie. Bezoek www.datachecker.nl voor meer informatie.