DataChecker en schoonmaak-specialist CSU gaan nauwe samenwerking aan

04 oktober 2018

Mijdrecht - DataChecker, expert op het gebied van online ID-verificatie, kondigt een samenwerking aan met schoonmaakspecialist CSU. De samenwerking betreft het door DataChecker controleren van de ID-bewijzen van de vele medewerkers van CSU op het moment van indiensttreding.

Om een betrouwbare, excellente dienstverlening te kunnen garanderen werkt CSU uitsluitend met legale medewerkers. Dat is zeker gezien de nieuwe AVG een belangrijk onderwerp. Om op zeker te spelen, controleert CSU de ID-bewijzen van medewerkers op het moment van indiensttreding in het kader van de identificatieplicht. Vanwege het omvangrijke personeelsbestand, zocht CSU naar een eenvoudig bruikbare maar betrouwbare en bovenal veilige app voor deze verificatie, en heeft deze bij DataChecker gevonden.

Na een zeer soepele overstap, zijn de ervaringen bij CSU uitstekend. “De teruggekoppelde rapporten zijn duidelijk en de app is gebruiksvriendelijk. Door een technische storing met ons vorige systeem zijn we eerder dan verwacht overgestapt op Datachecker en dat is soepel verlopen. De helpdesk van Datachecker staat de medewerkers met vragen netjes te woord en er is een duidelijke handleiding geleverd. De lijntjes zijn kort waardoor er gemakkelijk wijzigingen in het proces kunnen worden aangebracht en snel geschakeld kan worden met Datachecker.”, aldus Ingrid Otermans van CSU.

CSU en DataChecker verwachten een langdurige en constructieve samenwerking.

Over CSU

Schoonmaakspecialist CSU levert een excellente, kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening tegen een scherp tarief. Gemotiveerde en deskundige vakmensen zorgen voor continuïteit en kwaliteit. CSU levert de beste mensen, werkwijze en managementinspanning. CSU begrijpt wat een organisatie nodig heeft. Contractvormen zijn afgestemd op de wensen van de klant en managementrapportage kost in een samenwerking met CSU geen moeite. CSU regelt het, is flexibel en proactief, en neemt waar nodig de regisseursrol. Als meerwaarde biedt CSU ook diensten op het gebied van hospitality aan.

Over DataChecker

DataChecker is in 2008 opgericht als dochter van ID-Checker, met de gedachte om twee oplossingen, ID-checks en data, in een online omgeving te combineren. In 2012 is DataChecker zelfstandig doorgegaan vanuit een eigen identiteit. DataChecker B.V. is hierdoor nog beter in staat om de vraag vanuit de markt in te vullen met goede en innovatieve oplossingen.

Ook benieuwd naar de Right to Work oplossingen van DataChecker? Kijk dan hier