Zeker weten met wie je online zaken doet?

DataChecker is de partner voor slimme online identificatie en verificatie oplossingen. We faciliteren deze oplossingen wereldwijd met een unieke combinatie van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en support.  

Lees verder

Lloyds Bank
PostNL
Randstad
Mac Donalds
  • Eenvoudig voldoen aan wet- en regelgeving
  • Realtime online ID verificatie
  • Direct resultaat

Wanneer je het zeker moet weten

Nu een groot deel vanuit huis werkt maakt iedereen aanzienlijk meer gebruik van online communicatiemiddelen en dat is fraudeurs niet ontgaan. Criminelen zijn creatief in onzekere tijden en spelen in op de angst rondom het coronavirus.  
 
Voorkom financiële- en imagoschade in deze periode, het is van cruciaal belang, voor zowel organisaties als personen, om te weten met wie je zakendoet en behoedzaam om te gaan met persoonsgegevens. Criminelen weten namelijk precies hoe zij misbruik moeten maken van de situatie.  


Daarom wil je het zeker weten


DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in zowel Nederland als het buitenland. Vanuit ruime ervaring en up-to-date expertise adviseert DataChecker haar klanten en partners onder andere over de diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of organisaties.

1.     Consultancy

Wij helpen organisaties om het on-boardingsproces te optimaliseren. Hierbij kijken we verder dan de vereiste identificatieoplossing, we zijn een adviseur die meedenkt op strategisch niveau. Hiermee verhogen we de gebruiksvriendelijkheid, waarborgen we de veiligheid en leveren we expertise op maat.

2.     Support & SLA

Cruciaal is het maken van de juiste vertaalslag van data naar oplossingen. Daarom zijn we continue bezig met het verbeteren van techniek, onboarding processen en de gebruikerservaring.

Middels een heldere SLA (service level agreement dragen wij zorg, dat  de wensen en behoeftes, ook juridisch, van iedere klant zo goed mogelijk worden ingevuld en wij de kwaliteit garanderen.

3.     Technologie

Onze OCR-software is geïntegreerd met intelligente karakterherkenning (ICR) en intelligente woordherkenning (IWR), waardoor documenten op drie manieren nauwkeurig worden herkend en uitgelezen. Zodra de foto’s en patronen van de karakters zijn uitgelezen door de software wordt er een resultaat teruggegeven in rapportvorm. De verrijkte persoonsgegevens zijn 48 uur beschikbaar waarna de gegevens vernietigd worden.

4.     Dataverwerking (daadwerkelijke check)

Ons uiteindelijke doel is organisaties te beschermen tegen personen en/of organisaties die schade kunnen toebrengen d.m.v. identiteitsfraude. Met het veilige online identificatieproces van DataChecker loop je geen onnodige risico's. We nemen de nodige maatregelen om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van data en privacy om zo de data van personen en organisaties te beschermen.

Vereenvoudig het acceptatieproces en bouw direct een veilig digitaal bestand op. Veilig voor jou en je klant met betrekking tot de GDPR. Met DataChecker heeft je organisatie de zekerheid dat de dataprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag demo aan Vraag advies gesprek aan

Slimme online identificatie & verificatie oplossingen

ID-verificatie

Oplossing volgens wet en regelgeving Door gebruik te m…

Right To Work Check

Voldoen aan wet- en regelgeving en ketenaansprakelijkhe…

Know Your Customer

KYC oplossingen volgens Wwft Financiële dienstver…

Secure ID Link

Verificatie & identificatie op afstand Het is moge…

CDD oplossingen  Financiële dienstverleners…

DataChecker: ruim 10 jaar ervaring in online identifica…

DataChecker: ruim 10 jaar ervaring in online ident…

Alles weten met betrekking tot wet- en regelgeving in jouw sector?

In onze Whitepaper lees je alles over de wet- en regelgeving met betrekking tot het identificatie- en verificatieproces. Vraag hem gratis aan!