Interhouse verhuurmakelaars

Hoge kwaliteit dienstverlening in verhuurmakelaardij

In deze klant case lees je over de samenwerking tussen Interhouse verhuurmakelaars en DataChecker. Aan de hand van een interview met oprichter en eigenaar Ton Kortekaas brengen we onze samenwerking aan het licht.

Interhouse verhuurmakelaars is al ruim 20 jaar expert op het gebied van verhuren van woningen. Met de formule Interhouse vastgoedmanagement zorgen zij tevens voor adequaat beheer van verhuurde woningen. “Als grondlegger en ontwikkelaar van diverse vastgoed gerelateerde franchiseformules streven wij altijd naar de best mogelijke dienstverlening. Als franchisegever leggen wij de lat hoog, optimaliseren zit in ons DNA.” aldus Ton Kortekaas; oprichter en eigenaar van Interhouse Nederland. De franchisenemers beschikken over verschillende online tools om al het werk zo goed en veilig mogelijk te verrichten. Onder deze tools vallen o.a. de Consumententoets en ID-verificatie van DataChecker.

Ton Kortekaas aan het woord:” Het leveren van een topkwaliteit huurder is al meer dan 20 jaar een belangrijke Interhouse USP, daar gaan we heel ver in en is de reden dat wij duizenden tevreden verhuurders bedienen. We houden continu in de gaten wat er speelt in onze branche. Verificatie van identiteit werd een hot topic door o.a. veranderingen in wet- en regelgevingen. Het was voor ons vanaf het eerste moment vanzelfsprekend om hier zo efficiënt mogelijk op in te spelen. Je wilt weten met wie je zaken doet en hoe groot de kans is dat de betreffende persoon zich aan de gemaakte afspraken houdt. Mede door de diensten van Datachecker, kunnen wij de topkwaliteit van huurders keer op keer blijven garanderen. Vanaf onze eerste samenwerking, inmiddels ruim vier jaar geleden, zijn wij ervan overtuigd dat DataChecker de juiste partij is om ons hierin te ondersteunen.”

Door de ID-verificatie te combineren met de consumententoets wordt de echtheid van het identiteitsdocument veilig geverifieerd terwijl er direct extra informatie verkregen wordt over het betaalgedrag en eventuele faillissementen van de persoon. Benieuwd wat DataChecker voor jouw organisatie kan betekenen en wil je in gesprek komen met een van onze specialisten? Klik dan op de onderstaande contactknop.

Contact