ProPropertyPartners: Alles wat een vastgoedprofessional nodig heeft naast zijn CRM software in 1 systeem

Vastgoedprofessionals zijn vanuit de verschillende wet- en regelgevingen verplicht potentiele huurders of kopers op veilige wijze te identificeren voor er een huurcontract of koopovereenkomst gesloten wordt. ProPropertyPartners biedt dit aan in samenwerking met DataChecker door ID-verificatie in combinatie met de Secure ID Link aan te bieden.

De oprichters van ProPropertyPartners hebben veel ervaring in de vastgoedwereld en weten voor welke uitdagingen vastgoedprofessionals komen te staan. "Onze kracht bestaat uit de combinatie van vastgoedkennis en onze passie voor technologie, door digitaal gemak te creëren werken we aan de ultieme klantervaring" aldus William Zietse CCO van ProPropertyPartners. ProPropertyPartners biedt verschillende online oplossingen binnen elke transactie van elke vastgoedprofessional, waaronder het veilig identificeren op afstand.

Vastgoedprofessionals zijn vanuit de verschillende wet- en regelgevingen verplicht potentiele huurders of kopers op veilige wijze te identificeren voor er een huurcontract of koopovereenkomst gesloten wordt. ProPropertyPartners biedt dit aan in samenwerking met DataChecker door ID-verificatie in combinatie met de Secure ID Link aan te bieden.

William Zietse aan het woord:" De diensten van DataChecker waren eenvoudig te integreren in ons systeem, binnen een week waren we live. Door dit te doen bieden we onze gebruikers de mogelijkheid om niet alleen veilig de echtheid van het identiteitsdocument te verifiëren met de ID-verificatie, maar bieden we ook de mogelijkheid met de Secure ID Link om dit op afstand te doen. Zo voldoet de vastgoedprofessional eenvoudig en efficiënt aan de identificatieplicht en hoeft hij geen kopieën van paspoorten te bewaren en te verwerken". 

Met de ID-verificatie en de Secure ID Link van DataChecker verifieer je de echtheid van het identiteitsdocument veilig op afstand. Je verstuurt de Secure ID Link eenvoudig via SMS of e-mail. Het proces is veilig conform wet- en regelgevingen ingericht en is eenvoudig te integreren.