ID- Repair: je klantdossiers binnen no-time op orde

Persoonsgegevens juist gebruiken en volgens de laatste wet- en regelgeving opslaan wordt steeds belangrijker. Als bedrijf moet je op de hoogte blijven van deze laatste wet- en regelgevingen. Hoe zorg jij ervoor dat je alle gegevens van je klanten en/of personeel veilig opslaat?

DataChecker is jouw verificatiepartner die je helpt om alle persoonsgegevens volgens de laatste wet- en regelgeving op te slaan.

Hoe wij jou helpen

Lloyds Bank
PostNL
Randstad
Mac Donalds
 • Nederlandstalige support
 • Snelle onboarding
 • 24/7 bereikbaar

Voordelen ID-Repair

 • Bang voor de audit? Dat is verleden tijd!
 • Je ID verificatie proces binnen no-time op orde.
 • Van talloze kartonnen dozen naar online klant ID dossiers.
 • Betrouwbare next level ID-verificatie.

Voorlopen op het gebied van veilige identiteit

Veel bedrijven moeten de identiteit van hun klanten controleren en verifiëren, en het bewijs daarvan bewaren. Met de ID- Repair oplossing van DataChecker vindt het identificeren, verifiëren en opslaan van persoonlijke data in een beveiligde onlineomgeving plaats, volgens de laatste wet- en regelgeving. Angst voor de jaarlijkse audit is dus niet meer nodig. Met onderstaande stappen creëren we inzicht in de onboarding van jouw organisatie en welke identificatie- en verificatieoplossing hierop aansluit.

1

Analyse fase, proces inventarisatie

Onze wet- en regelgeving experts brengen de bedrijfskritische factoren van jouw onboardingsproces in kaart, middels technische workflows en user experiences.

2

Audit

Ontvang advies hoe jij zorgt voor maximale zekerheid, een soepele onboarding en flexibiliteit binnen de kaders naar de toekomst.

3

SLA; technologie / document experts

We maken de vertaalslag van data naar oplossing, waar support essentieel is. Specifiek voor jouw organisatie, gebruiksvriendelijk en AVG-proof.

4

Plug and play oplossing

Op diverse expertniveaus monitoren we elke check en nemen we direct contact met je op als we merken dat je ondersteuning kunt gebruiken.

ID- Repair oplossingen met resultaat

Met de ID- Repair oplossingen van DataChecker heb je geen gedoe meer met toezichthouders, dozen vol met kopie’s van ID’s of peentjes zweten voor die jaarlijkse audit. Als partner zitten we boven op jouw onboardingsproces(sen) en koppelen we hier flexibele oplossingen aan. Zodat jouw bedrijf voorloper blijft op het gebied van veilige identiteit.

Realtime fraudedetectie Realtime fraudedetectie
Makkelijke en snelle klant onboarding Makkelijke en snelle klant onboarding
Minder kosten voor compliance Minder kosten voor compliance
Compliant met wet- en regelgeving Compliant met wet- en regelgeving

Kenmerken & modules

Onze wet- en regelgeving experts brengen de bedrijfskritische factoren van jouw onboardingsproces in kaart, middels technische workflows en user experiences.

 • ID-verificatie
 • Analyse
 • Checks
 • NFC (functie/ +)
 • Realtime monitoring
 • Expertise
 • Maatwerk

DataChecker: ruim 10 jaar ervaring in online identificatie en verificatie 

Bang voor de audit? Dat is verleden tijd! DataChecker is vooruitstrevend op het gebied van Remedation en ID- Repair oplossingen. Deze progressieve houding zie je niet alleen terug in de daadwerkelijke oplossing en de totstandkoming van de technologieën die het toepast. 

Met zekerheid voldoen aan jouw online-identificatie & verificatie uitdagingen? Onze experts brengen graag jouw processen in kaart. 

Vraag een gesprek aan

Oplossingen voor online identificatie & verificatie

ID-verificatie

Door gebruik te maken van de ID-verificatie van DataChecker is het mogelijk om de echtheid van ieder type paspoort, identiteitskaart, verblijfsvergunning of rijbewijs te verifiëren binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Right To Work Check

Een up-to-date personeelsdossier is verplicht voor organisaties met werknemers. De RTW-check zorgt voor een overzicht van identiteits- en overige tewerkstellingsdocumenten.

Know Your Customer

Met een KYC-check krijg je inzicht in de financiële gesteldheid van personen en organisaties. Zo weet je altijd precies met wie je zakendoet.

Secure ID Link

Richt het identificatie- en verificatie op afstand in met de Secure ID Link. Dankzij onze privacy beleid garanderen wij een versleutelde verwerking van de persoonsgegevens.

Een ID oplossing voor jouw organisatie?

DataChecker is graag jouw ID-repair partner in een online identificatie- en verificatietijdperk. Benieuwd hoe wij jouw processen op een veilige manier in kaart brengen? Vul onderstaand formulier in, onze experts nemen snel contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.