DataChecker heeft meerdere API koppelingen beschikbaar


C

Checks doen vanuit jouw eigen (CRM) systeem? DataChecker denkt graag met je mee om het proces slim in te richten.

Flexibele oplossingen

Het is mogelijk om de diensten te integreren via een API. Onze standaard API-oplossingen zijn eenvoudig en bieden je de mogelijkheid om geautomatiseerde koppelingen te maken met jouw eigen systeem. Met onze API heb je de mogelijkheid om jouw eigen interface te kunnen blijven gebruiken. Je ontvangt de resultaten terug via een zogeheten call-back. Hiernaast is het mogelijk om de data uit een document te lezen via OCR-techniek, waardoor een crosscheck op gegevens mogelijk is.

DataChecker biedt technische ondersteuning tijdens het integratieproces. Vanuit de ervaring van DataChecker zijn we bekend met diverse softwareproducten. DataChecker denkt graag met je mee hoe we jouw integratie tot een succes kunnen maken.

Wil je meer weten over onze API-oplossingen, laat dan hier jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Rest API's en JSON zijn voor DataChecker geen onbekende termen.

We inspireren je graag met verschillende cases waarbij we slimme technische oplossingen hebben ontwikkeld voor onze klanten. Ons doel is om processen beter en slimmer te maken. We denken graag met je mee!


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker


Mac Donalds
Ministerie
CSU
USG People