DataChecker heeft meerdere API koppelingen beschikbaar


C

Checks doen vanuit uw eigen (CRM) systeem? DataChecker denkt graag met u mee om het proces slim in te richten.

Flexibele oplossingen

Het is mogelijk om de diensten te integreren via een API. Onze standaard API-oplossingen zijn eenvoudig en bieden u de mogelijkheid om geautomatiseerde koppelingen te maken met uw eigen systeem. Met onze API heeft u de mogelijkheid om uw eigen interface te kunnen blijven gebruiken. U ontvangt de resultaten terug via een zogeheten call-back. Hiernaast is het mogelijk om de data uit een document te lezen via OCR-techniek, waardoor een crosscheck op gegevens mogelijk is.

DataChecker biedt technische ondersteuning tijdens het integratieproces. Vanuit de ervaring van DataChecker zijn we bekend met diverse softwareproducten. DataChecker denkt graag met u mee hoe we uw integratie tot een succes kunnen maken.

Wilt u meer weten over onze API-oplossingen, laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Contact

Rest API's en JSON

Zijn voor DataChecker geen onbekende termen. We inspireren u graag met verschillende cases waarbij we slimme technische oplossingen hebben ontwikkeld voor onze klanten. Ons doel is om processen beter en slimmer te maken. We denken graag met u mee!


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker