Service is een essentieel onderdeel van het verificatie proces


I

Identificatie is mensenwerk, daarom is goede service essentieel

Door de juiste vertaalslag te maken van data naar oplossingen, onderscheidt DataChecker zich ten opzichte van andere partijen in de markt. DataChecker is continue bezig met het verbeteren van techniek, processen en de gebruikerservaring. Het is belangrijk dat het proces eenvoudig te begrijpen is, omdat we erin geloven dat communicatie een essentieel onderdeel is van de dienstverlening. DataChecker monitort elke check en we nemen direct contact met je op als we merken dat je ondersteuning kunt gebruiken. Onze supportafdeling doet er alles aan om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, zodat je als klant in het acceptatieproces snel verder kan.

Wanneer er meerdere gebruikers zijn binnen jouw organisatie, dan biedt DataChecker proactief ondersteuning bij het aanmaken van nieuwe gebruikers. Er zijn handleidingen beschikbaar om personeel te ondersteunen bij het uitvoeren van kwalitatief goede checks.

Vragen over verificatie of identificatie van personen? Neem dan contact met ons op.

Wil je gebeld worden door een van onze medewerkers? Laat jouw gegevens achter en we nemen tijdens kantooruren contact met je op.

Bel mij terug


Deze bedrijven maken gebruik van DataChecker


Ministerie
CSU
PostNL
Sandd